If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тоа туинспарк ако стане тея коне ... атмосверни ... макар че се съмнявам, че мое да стане
ша почине на второто натискане на газта брат
тва че някой та е излъгал за да си купиш таа алфа е друг въпрос
ма такоа нещо живо 16 клапанов 215 кс ... тва е ебати чудото
донеси да го видим да го премерим с чипосан дизел да видим кво е положението:
Никой не ме е лъгал баце лично язе си я купих от Наполи и я вкарах при мой приятел в салерно в завода Fiat разхвърляха и мотора от -до и го наредиха с 1000 простотий разпр. валове биели глава нов комп. и още други простотий ама имам един проблем къде да си намеря тампон за жило на скоростите щото моя излиза (разбил се е ) и често си карам в града на 2-ра не искам да сменям жилото щото едно е много скъпо и второ голям х...й тря да свалям катализатор ,мека връзка , ламарина и един куп простотий
Никой не ме е лъгал баце лично язе си я купих от Наполи и я вкарах при мой приятел в салерно в завода Fiat разхвърляха и мотора от -до и го наредиха с 1000 простотий разпр. валове биели глава нов комп. и още други простотий ама имам един проблем къде да си намеря тампон за жило на скоростите щото моя излиза (разбил се е ) и често си карам в града на 2-ра не искам да сменям жилото щото едно е много скъпо и второ голям х...й тря да свалям катализатор ,мека връзка , ламарина и един куп простотий
добре де никои нямаше да оспори ако имаше черно на бяло да речем една динографика а за жилото ........на мартенската морга има 156 на части оня ми поиска за лоста с двете жила и т.н. 100 кинта
ми къв алфист си кат не идиш по срещи ве и се някои ти е крив и си сърдит на себе си нефен си ти дори не си член а и скоро пак ща банират онез тоите дружки дет на феста са предръщахте
ми къв алфист си кат не идиш по срещи ве и се някои ти е крив и си сърдит на себе си нефен си ти дори не си член а и скоро пак ща банират онез тоите дружки дет на феста са предръщахте
съжелявам, че имам такива приятели
пак същите не ма зеха у клубо
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment